Más de Camp

Detingut a Valls un fugitiu que no havia tornat a la presó de Lledoners

Havia estat condemnat per delictes de lesions i maltractaments en l’àmbit de la violència de gènere, conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues i delictes contra el patrimoni

Àngel Juanpere

Whatsapp
Moment de la detenció de l'home al carrer Avenir de Valls.

Moment de la detenció de l'home al carrer Avenir de Valls.

Agents del Grup de Recerca de Fugitius dels Mossos d'Esquadra han detingut a Valls un home que constava com a escapolit en no haver retornat al centre penitenciari on estava.

L'arrestat és un home de 35 anys, de nacionalitat espanyola, natural dee Reus i amb el darrer domicili a Valls, per quatre ordres judicials de detenció vigents.

L’home havia sortit de presó per un permís ordinari el mes de desembre de l’any passat i no havia retornat al centrepenitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada. En aquest sentit, l’investigat complia pena de presó per delictes de lesions i maltractaments en l’àmbit de la violència de gènere, conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues i delictes contra el patrimoni, fets delictius que hauria comès a Reus

Al febrer, les gestions policials van permetre al Grup de Recerca de Fugitius ubicar el fugitiu a Jerez de la Frontera, a casa d’uns familiars de la parella sentimental que tenia en aquell moment.

Quan els investigadors estaven realitzant les gestions per dur a terme un operatiu policial per poder-lo detenir es van assabentar que la parella s’havia barallat i que, com a conseqüència d’aquest fet, ell havia retornat sol a Catalunya.

Novament els investigadors el van poder localitzar i van constatar que tenia una nova relació sentimental amb una dona bastant més gran que ell, la qual li donava cobertura i li proporcionava un amagatall al seu domicili de Valls.

En poc temps i abans de poder coordinar un nou operatiu policial, el fugitiu va tornar a canviar de parella, una altra dona de Valls. I com en les ocasions anteriors l’home es va refugiar al seu domicili, d’on no en sortia gairebé per a res.

Finalment dijous de la setmana passada, els mossos van establir un dispositiu a la capital de l’Alt Camp, van aconseguir detenir l’home en un domicili del cèntric carrer Avenir i retornar-lo al centre penitenciari on estava complint pena de presó.

Temas

Comentarios

Lea También